preloder

Take a look at this whiteboard capturing the diversity of languages (and underlying cultures, traditions, motivations and other personal drivers)

This is what I love about global #transformation projects like this one where we’re building a new #operatinhttps://t.co/NagLEoEl7i

Some days are worth remembering for the impact it had on your life.

10 years ago, my family, our dog and I grabbed the opportunity to live and work in New York City. It was the toughest, most fun, most mind-blowing, most challenging, most expensive and s… https://t.co/CijtNQZ4pz

DETTE er ham, der lavede mine billeder - hele vejen fra at finde locations til efterbehandling.

Du vil ikke fortryde et photoshoot med @InDesignGuru https://t.co/9jwqiZZspH

A picture says more than a 1,000 words!

And if you’re here on LinkedIn, you are probably trying to get your point(s) across to others.

My experience is that a post with a good, active picture of myself gets many more reactions than a bland reposting of… https://t.co/XxetGoMIfN

Another mind-expanding day with the #minimba of Aros Business Academy - 30 eager minds came together to discuss #leadership #macrotrends #businessmodelcanvas and #disruption as part of their learning journey. And we had cake 🍰! https://t.co/j5ZDtzdhDO

Hvad jeg gør

Jeg hjælper virksomheder skabe forretning og gennemføre transformationer, der gør dem i stand til at møde strategiske mål, forbedre performance og udvikle deres organisation. For tiden er meget af dette arbejde fokuseret på digital transformation og konsekvenserne for forretningsmodeller, processer og resultater.

Claus Fadum
Ydelser

Du oplever, at konkurrencen er intensiveret, udviklingshastigheden er steget.

Derfor er det ekstremt vigtigt at vide om du rammer din kunde rigtigt. Leverer du den værdi de forventer?

Desuden oplever du, at nye teknologiske muligheder, afsmitning fra B2C-markedet og kraftigt stigende forventninger om at få ’my size’ er nogle af de forhold du skal indtænke.

Det kan også være at disse tendenser åbner nye kundegrupper, som du ikke hidtil har kunnet betjene.

Jeg kan hjælpe dig med at skabe

 • Et opdateret billede af dine kunder og det de ønsker løst
 • Ideer til nye eller opdaterede værditilbud
 • Check af din forretnings-model i forhold til de nye og opdaterede værditilbud. Hvor langt er du fra at kunne levere?

Din organisation skal kunne nogle andre ting i morgen for at kunne konkurrere.

Fremtidens virksomhed er data-drevet. Hvad betyder det for din organisation, dens kompetencer og styring og hvordan skal man arbejde med det?

Du skal derfor finde en vej fra nutid til fremtid, der har størst mulige chance for succes og leverer de kompetencer, der er nødvendige for at vinde konkurrencen om kunden

Jeg kan hjælpe dig med

 • Klart, fælles billede af nutid og fremtid for din organisation
 • Prioriteret plan for rejsen fra A til B
 • Plan for involvering og engagement
 • Team til at løse opgaven, ideelt en blanding af interne og eksterne ressourcer

Et projekt repræsenterer ofte en væsentlig investering, og som regel er det baseret på en godkendt business case.

Systematisk styring af program og projekt er derefter nødvendig for at sikre at de lovede resultater bliver leveret indenfor budget og tidsplan.

Baseret på min erfaring fra mit arbejde med nogle af verdens førende virksomheder og organisationer kan hjælpe med

 • Overordnet design af program.- og projektforløb
 • Identifikation af individuelle arbejds-strømme og tilhørende ressource-behov og afhængigheder.
 • Valg af bedst mulige arbejdsform (agil, vandfald).
 • Stram operativ styring ,opfølgning og risiko-styring – hele vejen til aflevering

7 ud af 10 projekter fejler i at levere det ønskede resultat.

Det er ikke pgra. Dårlig eller manglende planlægning og styring af projektet.

Det skyldes, at der ikke er taget tilstrækkeligt hånd om involvering og engagement af organisationen, kunder og andre stakeholders.

Baseret på min erfaring fra komplekse projekter, mange af dem med stakeholdere i forskellige geografier, kulturer, kan jeg bl.a. hjælpe med

 • Overordnet valg af tilgang med udgangspunkt i den konkrete situation
 • Identifikation af stakeholders og deres indflydelse og holdninger.
 • Planlægning af proces for involvering samt måling af udvikling, kommunikationsplaner, planer for uddannelse og træning mm.
 • Løbende risikostyring
Min baggrund

Jeg hjælper virksomheder skabe forretning og gennemføre transformationer, der gør dem i stand til at møde strategiske mål, forbedre performance og udvikle deres organisation. For tiden er meget af dette arbejde fokuseret på digital transformation og konsekvenserne for forretningsmodeller, processer og resultater.

Jeg er en erfaren international forretningsudvikler med stor kommerciel erfaring. Jeg er i stand til at bygge langsigtede, tillidsbaserede relationer med vigtige stakeholdere, der gør mig i stand til at definere, planlægge og gennemføre transformationer på tværs af geografi og kultur. Jeg er også fokuseret på at skabe holdbare ændringer, der sikrer de nye kompetencer, der skal understøtte den nye måde at arbejde på – herunder at tage diskussionen om disse kompetencer skal opbygges eller tilkøbes.

Jeg bruger min professionelle erfaring i rådgivning og forretningsudvikling, opbygget gennem mit arbejde i Skandinavien og New York, hvor jeg har arbejdet for ambitiøse virksomheder som f.eks. FLSmidth, LEGO, PA Consulting Group, KPMG og Cognizant.

Jeg leverer resultater i mange dimensioner, ikke kun fra det kommercielle aspekt, men også i form af f.eks. bedre kundeoplevelser, forbedret stakeholder-samarbejde, hurtigere time-to-market, nye indtægtskilder, øget effektivitet, bedre kvalitet og øget medarbejdertilfredshed – alt sammen medvirkende til øget profitabilitet

Mine kunder har bl.a. været FN, Mærsk, Novo Nordisk, Pfizer Inc., Novartis, Sanofi, LEO Pharma, Københavns Komune, Amgros, en række ledende advokatvirksomheder i Danmark og Norge, Ørsted, UCB, Abbvie og FLSmidth.